• Publisert i Info
  • Lest 37208 ganger

 Hei !

Spinnin' Wheel ble etablert i 1988 av Jon Grevæg. Jon startet først opp med mc demontering og solgte brukte mc deler på postordre over hele Norge. Siden har vi hatt Honda og Kawasaki agentur en 15 års periode men ble avsluttet i 2005. 2006 satset vi fullt på bare KTM som merke. Vi selger normalt opp mot 150 nye KTM i året godt fordelt på alle modellene. Vi kjøper også mange skadesykler fra forsikringselskap som bygges opp igjen til fabrikkstandard og selges som brukte sykler. 


Vi har stort engasjement i aktiviteter innen enduro, supermotard, racing og crosskjøring. Flere av oss kjører aktivt og deltar på løp i flere grener året rundt. Vi har 4 ansatte på verkstedet vårt som er spesialisert på KTM samt skadeoppretting. Vi har 4 personer med fagbrev og opp mot 30 års yrkeserfaring i faget, dette gir tillit til våre kunder at din sykkel er i trygge hender hos oss. Vi foretar takseringer og kan trygt si vi er blitt et skadesenter mange henvender seg til for å få hjelp.


Vi er pr idag i 2017 8 ansatte fordelt med 4 på verksted og 4 på salg/kontor/butikk. Nytt for 2017 er at vi har blitt Indian forhandler og støtdemperprodusenten WP. Vi holder til på Mysen og har 2000 kvadratmeter med lager,butikk og verksted !

Vi treffes på tlf 69846300

- KTM forhandler siden 2002

- Indian forhandler 2017

- WP Suspension forhandler 2017

Åpningstider mandag, onsdag, torsdag, fredag 10-16, tirsdag 10-19, lørdag stengt.

Salg mc, daglig leder, Jon Grevæg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk/KTM deler, Ruben Toverud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Verksted, brukte deler, Kristen Arve: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Regnskap, Rita Guddal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

verksted
omoss-2
omoss
butikk

Sist redigertmandag, 10 desember 2018 13:47
Tilbake til toppen